Debat morud.dk

Debat morud.dk

Sådan gør du!

Du skal ikke være logget ind eller registreret for at skrive i Debatforummet. Tryk på linket "Kommentarer ( )" nederst til venstre og skriv herefter dit indlæg. Når du har skrevet dit navn og dit indlæg, skal du også skrive den kode, der står til højre for feltet. Til sidst skal du trykke på "Gem".

Debat

LokaltPosted by Morud Lokalråd 10 Aug, 2015 17:42:48

Her kan du debattere emner af lokal karakter.

Hilsen

Jon  • Comments(13)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Simon Callesen 20 Aug, 2018 09:14:35

Hej Morud borgere!

Jeg kommer fra Schou Helicopters i Korup, og er ude for at finde byer der kunne tænkte sig at have besøg en weekenddag her i efteråret, til et helikopterevent.

Er det noget I kunne have interesse i? og i så tilfælde: Er der nogen dage hvor I har noget i byen det kunne passe til?

Venlig hilsen

Simon Callesen

Schou Helicopters


Posted by Knud Pedersen 07 Apr, 2017 14:48:01

Hej Morud borgere! Hjælp, nogen har været inde i min baghave og bortført min gamle plæneklipper ( gul Stiga ca. 8 - 9 år lidt defekt ) jeg savner den, hvis du/I ser den parkeret et eller andet sted hører jeg gerne fra dig/I. ring 23710848.

PS. Forstå det hvem der kan! Venlig hilsen, knud p.


Posted by Preben Foldager 07 Jan, 2017 16:00:44

Er der nogen i dette forum som har nogen ide om hvordan det går med en cykelsti fra Morud til Bredbjerg.

Posted by Morud Lokalråd 21 Dec, 2016 17:20:37

Svar til Leif: Så prøver jeg igen. Fra en af beboerne, der bor i nærheden: Det er efter eget ønske fra naboerne, så de kan få mere lys og sol ind i deres haver. Desuden skal der gøres klar til at etablere en støjvold. Hilsen Jon

Posted by Leif Sørensen 13 Dec, 2016 22:43:25

Hej Jon

Godt gæt, men den nye cykelsti starter først ved den nye rundkørsel. Så det er ikke forklaringen. Skal måske kontakte Teknisk Forvaltning Nordfyn, for at blive klogere....


Posted by Morud Lokalråd 13 Dec, 2016 21:33:19

Svar til Leif: Jeg gætter på, at det for at gøre plads til den nye cykelsti mellem Morud og Søndersø. Hilsen Jon

Posted by Leif Sørensen 13 Dec, 2016 21:14:20

Nogen i dette forum, der kan forklare mig hvorfor at man har valgt at voldfælde det "grønne bælte" på østsiden af Søndersøvej fra den gamle bygrænse og op til den nye rundkørsel? Venter spænd på nogle svar...

Posted by Lars Christensen 26 Apr, 2016 12:46:55

Vedr. Hjertestarter der er opsat ved Børnehaven Adamsminde.

Hjertestarteren overdrages torsdag den 28/04-16 kl. 16:00 Alle er velkommen til at deltage.

Vi forventer der vil være en vejledning i brugen af hjertestarteren.


Posted by Michal Knudsen 22 Feb, 2016 14:36:48

Hvis man står i et valg imellem Vissenbjerg og Morud, kan nogen herinde så give den endegyldige sandhed. Hvad er det fineste?

Mvh Michal

Posted by Ejgil Torbensen 10 Dec, 2015 17:54:37

Som medlem af Morud Borgerforening: Nu er det juletræ jeg for mange år siden var med til at plante vokset til en størrelse der vil kunne give Morud en flot profil her i julemåneden. Hvad må jeg til min overraskelse konstatere. Man har i stedet valgt et 1 1/2 højt grantræ med lyskæde. Sig mig, er det et forsøg på at opreklamere Morud som et udkantsområde ? Nu er der beboere der har medvirket til at vi har fået fin busdrift, beboere der har medvirket til at vi har fået fjernvarme. Vil det ikke have været en ide, om de ansvarlige havde lejet en lift og fået sat lys på det store juletræ, det der er sket er for ynkeligt, men nok ret typisk i den forening, jeg taler desværre af erfaring som tidligere bestyrelsesmedlem. Man har mange fine visioner, men det fysiske arbejde er der ikke så mange der har lyst til.

Posted by Tove Hansen 19 Nov, 2015 16:54:04

Jeg synes det ville være rart hvis jeres Peter Christiansen kunne få en anden mailadresse, så mange af hans mails også af privat karakter som bestilling af tv udbydere ikke havner i min kærestes mailboks. De 2 mailadresser er så tæt på hinanden. Og jeres Peters er først kommet til her i løbet af året. Min kæreste bruger sin mailadresse til sin virksomhed og den har han haft i årevis.
Tove Hansen

Posted by Rasmus Gade 05 Sep, 2015 17:40:32

Hej Ejgil Jeg synes, at det er godt, du tager problemet op over for kommunen, ligesom jeg da bestemt synes, du skal tage problemet op direkte med borgerforeningen, som jo stadig står for arrangementet. Ud over de årsager du nævner, er der også hensynet til dyrene, som jeg synes bliver lidt glemt. Dyrenes Beskyttelse har faktisk netop i år skærpet rådene til, hvordan man skal undgå afbrænding af fugle, pindsvin, mus og endda kattekillinger: Man bør helt flytte bålet, inden det brændes af, lyder rådet. Men det er jo lidt svært, for ikke at sige nærmest umuligt for arrangørerne at gør, hvis bålet er "bygget op" af borgerne, der har læsset deres grene og kviste af igennem lang tid. For mig fjerner det i hvert fald en del af glæden ved bålfesten at vide, at der formentlig er unødvendigt mange små dyr, der lader livet i flammerne. Mange hilsner Rasmus Gade

Posted by Ejgil Torbensen 10 Aug, 2015 17:43:40

Er også sendt til Nordfyns Kommune.
Så er det mig igen beklager! Da jeg tidligere har behandlet emnet henvender borger i Morud sig til mig ang. følgende.
For mange år siden som bestyrelsesmedlem i Morud Borgerforening fik jeg tilladelse fra Søndersø Kommune, kommunegartneren, til at benytte området v. Elledalen til afholdelse af Skt. Hans arrangement med betingelsen at vi skulle holde pladsen ren, og tidligst 14 dage før Skt. Hans måtte køre brændbar affald til pladsen, hvilket vi overholdt. Nu må vi konstatere, at visse borger i området lader hånt om vedligeholdelse af vores smukke grønne områder, idet de er begyndt at bruge pladsen til affaldsplads for haveaffald. Der er så sent som formentlig passerede weekend blevet kørt et større læs affald til pladsen.

Da denne tendens åbenbart er tiltagende, vil det da ikke være muligt fra kommunens side med tiltag for at hindre denne trafik evt. ved skiltning, da det jo ikke ligefrem er forskønnende med en losseplads i vores skønne grønne områder.

Det forekommer mig at bebyggelserne i den gamle del af Morud er tilladt på betingelse af oprettelse af grønne områder imellem bebyggelserne, da disse er beliggende så tæt på fredskov. Således må der da også være regler for aflæsning af affald svarende til aflæsning af affald på offentlige arrealer, der er gældende for de grønne områder i Morud.

Med venlig hilsen

Ejgil Torbensen

Smørvråvej 16, 5462 Morud

Mob.: 24962283